Second hand-butiken

har öppet:

Måndag - Fredag

09.30 - 18.00

Lördagar

09.30-14.00

  


 

Kontaktuppgifter:

Hjälp oss att hjälpa

Furuskogsgatan.1

53237 SKARA

 

0511-18181

 

hjalpossatthjalpa@gmail.com

 

 Hitta hit

Hej.

Vi kom hem från Ukraina den 10/11. Det var den fjärde resan till Lutsk. Det är ett stort behov där nere, det vi har kört ner går större delen av till östra ukraina där kriget håller på. Vi har nu kört ner 64.000 kg på dessa 4 gånger vi vart där varje lass hjälper ca 6000 personer alltså har vi hjälpt 24.000 personer

Vi har även haft med  sängar (skänkta av Bert Karlsson) Dessa är redan på plats det blev 120 liggplatser till ett läger för barn som har problem hemma mm

Nu behöver vi samla in prengar  till madrasser  idag ligger dom på gammla smala tagelmadrasser. på sommarlägrett är det ca 2400  barn som kommer i omgångar under sommaren. Vi har skaffat ett swish nummer för detta ändamål.

Swish nr 1236254148

Vi kommer att hitta på något mera för att samla in dessa pengar. (under planering) Vi skulle helst se att det löste sig innan nästa sommar.

Micke

 

LÖRDAG 8/6 STARTAR EN NY HJÄLPSÄNDNING TILL UKRAINA.

VI ÖNSKAR TREVLIG RESA OCH KÖR FÖRSIKTIGT.

2019-06-07

En exempelnyhet. För att ändra till din egen text, klicka på knappen med en penna på sig.

DAGS ATT FÖRNYA HEMMET LITE?

VÄLKOMMEN IN TILL OSS.!

 

2019-01-11

En exempelnyhet. För att ändra till din egen text, klicka på knappen med en penna på sig.

Vi på hjälp oss att hjälpa är överväldigade av det otroliga generositet ni givare har visat oss. Vi är otroligt tacksamma för era gåvor. Samtidigt finns det ne baksida, många använder vår bod som avstjälpningsställe. Vi ber därför ödmjukast att inte lämna in trasiga saker dp dessa stjäl värdefull tid som vi hellre lägger på att ta hand om allt annat fint ni skänker.  Tack på förhand.

2018-10-04

En exempelnyhet. För att ändra till din egen text, klicka på knappen med en penna på sig.

                                                                                                                     

 Hjälp oss att hjälpa är en politiskt och religiöst obunden ideéll förening i Skara

 Eva Jacobsson och Mikael Andersson startade föreningen 1998 för de ville gör en social   insats i länder som har det svårt.  

 Vi tar gärna emot rena och hela kläder, skor, möbler, husgeråd, hushållsmaskiner, verktyg, böcker m.m. Vi tar även emot hela dödsbon.

Kläder, skor, sänglinnen, filtar och viss annan utrustning säljes EJ, detta körs direkt till   behövande. Allt annat säljes i Second hand-butiken. Inkomsterna därifrån går oavkortat till transporter och hyra. Hjälp oss att hjälpa och spara miljön genom att låta det du slänger komma till nytta.

Både Eva och Mikael kör lastbil och rattar hjälpsändningarna till rätta ställen så som barnhem, sjukhus och andra vårdinrättningar.